готовність 3

8 липня 2019 року відбулася нарада-семінар членів приймальної комісії, на якій обговорювалися нагальні питання підготовки всіх її ланок до якісної й оперативної роботи.

готовність 3

На нараді були присутні ректор КДПУ, професор Я. В. Шрамко, відповідальний секретар приймальної комісії, декан природничого факультету Е. О. Євтушенко, його заступники та технічні секретарі. Під час розмови особливу увагу було приділено саме їх роботі.

Звертаючись до членів приймальної комісії, Я. В. Шрамко підкреслив: «Уже традиційно на посади технічних секретарів призначаються викладачі Криворізького педагогічного. Вони найкраще обізнані в специфіці навчання на спеціальностях, саме на які приймають документи. Особливість роботи технічного секретаря полягає в тому, що він перший зустрічає абітурієнта й перший комунікує з ним. Від його доброзичливого ставлення іноді залежить майбутній вибір вступника. Тому важливо створити привітну й затишну атмосферу спілкування, таку, щоб наш абітурієнт оцінив переваги нашого університету, де панують партнерські стосунки й викладачі ставляться до студента як до рівного. Для цього в нас створені всі умови, починаючи з приміщення, де працює приймальна комісія, й до всієї організації освітнього процесу».

готовність 3

Після короткої наради для технічних секретарів відбувся тренінг, під час якого вони ознайомилися з особливостями внесення інформації в ЄДБО, отримали відповіді на всі питання. На сьогодні члени приймальної комісії на сто відсотків готові до виконання своїх обов’язків та прийому абітурієнтів.

готовність 3

Нагадуємо, приймальна комісія розташована за адресою: Кривий Ріг, проспект Гагаріна, 54, головний корпус КДПУ, перший поверх, читальна зала, двері якої відкриті для всіх абітурієнтів із 10 липня.

Чекаємо саме на вас! Зробіть правильний вибір: КДПУ – пріоритет № 1!

8241
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок