прийомзаяв 3

10 липня 2019 року розпочинається прийом заяв до закладів вищої освіти України. Вступники мають змогу подати їх через створений електронний кабінет або особисто в приймальній комісії університету.

прийомзаяв 3

Від сьогодні робота приймальної комісії організована за двома магістральними напрямками:

  • реєстрація електронних кабінетів та допомога в оформленні електронних заяв для вступу до закладів вищої освіти України (консультаційний центр – 130 аудиторія, другий поверх – 213 аудиторія, головний корпус);
  • прийом документів у паперовому вигляді, консультації з приводу спеціальностей університету, роз’яснення щодо вступної кампанії – 2019 (І поверх головного корпусу, читальна зала).

прийомзаяв 3

Відповідальний секретар приймальної комісії КДПУ, декан природничого факультету, доцент Е. О. Євтушенко підкреслив: «Перший день подачі заяв є одним із самих найскладніших для всіх членів приймальної комісії. Зазвичай, саме в перший день до нас приходить дуже багато абітурієнтів та їх родичів. Ми консультуємо абітурієнтів, роз’яснюємо тонкощі вступної кампанії – 2019, деяких підтримуємо та заспокоюємо. Завдання кожного, хто працює в приймальній комісії – зробити процес подачі документів максимально комфортним та якнайкраще організованим».

прийомзаяв 3

Перший день подачі заявок до вищих закладів освіти ознаменувався справжнім ажіотажем. Абітурієнти з нашого міста, прилеглих районів і інших населених пунктів України завітали до педагогічного за кваліфікованою допомогою. Спеціально для вступників на базі КДПУ було створено Консультаційний центр, у якому під час проходження виробничої педагогічної практики магістранти допомагають вступникам у реєстрації електронних кабінетів. З 1 по 6 липня було зареєстровано 150 електронних кабінетів для абітурієнтів.

прийомзаяв 3

«Я з самого дитинства мріяла стати вчителем. У школі я жодної хвилини не вагалась з вибором своєї майбутньої професії. Сьогодні я буду подавати заяву на філологічні спеціальності: українську, англійську і німецькі мови. Сподіваюсь, що у мене все вийде!», – поділилась абітурієнтка Людмила Черкіна.

Чекаємо наших абітурієнтів й бажаємо їм зробити найвідповідальніший вибір у своєму житті!

Більше фото у Галереї

 

8252
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31