турський 2

З 1 по 5 липня 2019 року представник Криворізького педагогічного, начальник відділу міжнародних зв'язків, викладач кафедри німецької мови і літератури з методикою викладання В. О. Турський брав участь у 15th Staff Training Week, яка відбувалась на базі університету Гранади (Іспанія) в межах програми Erasmus+.

турський 3

Головна мета заходу полягала в надані майданчику для обміну передовим досвідом, ідеями та стилями керівництва, а також для удосконалення практичних навичок. Така взаємодія сприяла професійному розвитку учасників.

турський 4

Понад 140 працівників закладів вищої освіти взяли участь у STW у рамках програми Erasmus +, серед яких учасники з 30 країн: Албанії, Вірменії, Білорусі, Болівії, Сербії, Шрі-Ланки тощо. Навчання пройшли й вісім українських фахівців, серед яких і наш начальник відділу міжнародних зв’язків В. О. Турський.

турський 5

«Університет Гранади не є найбільшим університетом Іспанії, але це університет № 1 за кількістю грантів, які він отримує саме за програмою Erasmus+. Протягом 5 днів проводились інтенсивні тренінги. Кожен мав можливість самостійно обрати тематичний напрям. Я брав участь у треку В, який присвячений просуванню міжнародних проектів за програмами Erasmus+. Представники університету Гранади ділилися своїм досвідом. Також під час мого перебування в Іспанії проводились переговори, які в подальшому будуть впливати на майбутні міжнародні угоди співробітництва нашого університету, зокрема щодо навчання іноземних студентів у КДПУ», – наголосив В’ячеслав Олександрович.

турський 1

Протягом тижня учасники брали участь у різноманітних семінарах, на яких висвітлювались питання стратегії інтернаціоналізації UGR, керівництва мобільністю першокурсників і випускників, співробітників, проектів міжнародного співробітництва Erasmus +, академічного партнерства тощо.

Криворізький педагогічний бажає усім своїм викладачам активної участі в цікавих міжнародних проектах!

8292
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31