відбакалаврадомагістра 4

З 8 липня 2019 року розпочався вступ до магістратури для абітурієнтів, які вже мають диплом про вищу освіту. Сьогодні, 23 липня – остання можливість подати пакет документів для продовження навчання у закладі вищої освіти.

відбакалаврадомагістра 4

Цьогорічна вступна кампанія характеризується великою кількістю заяв не тільки на освітній рівень «бакалавра», а й на «магістра». Значна більшість – це випускники Криворізького педагогічного, проте є і абітурієнти з інших університетів.

відбакалаврадомагістра 4

Станом на сьогодні (10 година ранку 23.07.2019) до КДПУ було подано 314 заяв на різні спеціальності магістратури на денну форму навчання. Найбільш популярними спеціальностями за кількістю поданих заяв є середня освіта (географія), початкова і дошкільна освіта.

На заочну форму навчання бакалаври подали 197 заяви. Лідерами по кількості заяв залишаються спеціальності початкова і дошкільна освіта, а також середня освіта (українська мова і література).

відбакалаврадомагістра 4

Також можна вступити на спеціальність «Освітні педагогічні науки» на базі раніше здобутого освітнього ступеня «магістра» на заочну форму навчання. Цей напрям спрямований на здобуття кваліфікації викладача, незалежно від попередньої освіти та наявності стажу педагогічної роботи. У цьому році  на цей фах було подано 10 заяв.

Рейтингові списки будуть остаточно сформовані після успішного складання фахового і вступного випробування. Перші екзамени розпочинаються з 25 липня 2019 року. Сьогодні останній день, коли ви можете подати свої документи, звернувшись до 202 аудиторії головного корпусу КДПУ.  

Не втрачайте свій шанс вступити до магістратури!

8323
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок