перші рекомендації 3

Літо – це чудова пора не тільки для відпочинку, а й для вступу до бажаного вишу. Тисячі абітурієнтів перебувають в очікуванні результатів зарахування на контрактну чи бюджетну форму навчання.

перші рекомендації 3

Вступники самостійно обирали спеціальності різних закладів вищої освіти, куди відправляли свої електронні заяви. Терміни й умови подання документів на контрактну і бюджетну форму дещо різняться. Для тих, хто претендує брати участь у конкурсі на держзамовлення можливість подання документів в електронній формі вже втратилась – 22 липня був останній день. А ті абітурієнти, які розглядають контрактну форму навчання, можуть надсилати свої заяви до 31 серпня 2019 року.

перші рекомендації 3

«З 23 липня абітурієнти, які подавали заяви на небюджетні конкурсні пропозиції можуть побачити вже перші рекомендації на окремі спеціальності. Це шість спеціальностей Криворізького педагогічного денної форми навчання, для яких визначено інший набір сертифікатів», – наголошує заступник відповідального секретаря Приймальної комісії КДПУ, доцент кафедри педагогіки та методики технологічної освіти, кандидат педагогічних наук Ю. С. Кулінка.

перші рекомендації 3

Фахівці Приймальної комісії КДПУ на сторінці рейтингові списки вже висвітлили перші рекомендації на контракт на такі спеціальності: середня освіта (інформатика), середня освіта (математика), середня освіта (фізика), психологія, соціальна робота, соціологія і туризм. А ті абітурієнти, які беруть участь у конкурсі на держзамовлення, можуть ознайомитись із рейтингом вже завтра – 26 липня 2019 року.

Криворізький педагогічний вітає всіх абітурієнтів з першими рекомендаціями та бажає всім вдалого вступу!

8333
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок