challenge fim 1

Виробнича практика магістрантів Криворізького педагогічного триває. Із 22 по 27 липня магістранти факультету іноземних мов і факультету мистецтв прийняли естафету від своїх колег – магістрантів факультету української філології й запропонували громаді цікаву й насичену «драму» в п’яти діях – відеозвіт про цікаві моменти проходження педагогічної практики у приймальній комісії.

challenge fim 2

Магістранти розповіли, що практика розпочалася з відносного затишшя, коли вони ще не усвідомлювали, яка велика й відповідальна праця чекає на них під час її проходження. Активна робота стартувала у перший день подачі оригіналів документів: помічники приймальної комісії координували абітурієнтів та їх батьків, працювали з електронними документами, роз’яснювали особливості вступу на ту чи іншу спеціальність.

challenge fim 3

Практика стала чудовою нагодою більше дізнатися про особливості професійної діяльності в умовах вищої школи й особисто долучитися до процесу проведення ефективної вступної кампанії.

challenge fim 4

Магістранти гідно пройшли всі випробування, набувши не тільки досвіду активного фахового спілкування, а й навичок організаційно-технічної роботи, необхідних для успішної роботи приймальної комісії закладу вищої освіти.

8356
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок