challenge2908 2

Протягом двох місяців під час літньої виробничої практики магістранти створювали відеозвіти у рамках челенджу #I_CAN_DO_IT. Наприкінці кожного тижня студенти передавали виклик учасникам з інших факультетів. Практикантами, які завершують цей медійний бум, стали майбутні психологи.

challenge2908 1

Молодь психолого-педагогічного факультету гідно виконала почесну місію закриття цьогорічного челенджу: магістранти творчо й відповідально поставилися до фільмування й монтажу ролика. Родзинкою відеозвіту стали майстерно вплетені до сюжету професійні зацікавлення майбутніх фахівців із психології.

challenge2908 4

Протягом всієї виробничої практики учасники челенджу демонстрували оперативність, пунктуальність і вміння працювати в команді, сумлінно виконуючи поставлені завдання. Не менш вдалим став і яскравий звіт практикантів про свою роботу в приймальній комісії.

challenge2908 11

Молодь неабияк вподобала нову форму звітування. Практична діяльність на цій відповідальній ділянці роботи стала для кожного сучасним і веселим, продуктивним і неповторним досвідом. Челендж #I_CAN_DO_IT офіційно завершено!

У наступному році чекаємо на нові креативні ідеї від практикантів, щоб зробити літо яскравішим!

8482
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок