firstimpressions 1

Кожного року лави молоді Криворізького педагогічного поповнює нове амбітне покоління студентів. Для кожного з них – це новий етап на шляху до самостійного життя. Прес-центр дізнавався в першокурсників про їх враження від перших днів університетського навчання.

firstimpressions 2

Роки навчання в університеті – це поєднання освітньої, громадської, культурно-масової та спортивної діяльності. Від самого початку стає зрозуміло – студентське життя у КДПУ цікаве й насичене.

Для кожного новоспеченого студента перші дні перебування в рідній альма-матер хвилюючі й захоплюючі. «Першачки» поступово опановують специфіку освітнього процесу вищої школи, знайомляться з викладачами та молоддю різних курсів і факультетів, звикають до нового ритму життя.

firstimpressions 3

Громада Криворізького педагогічного охоче допомагає студентам перших курсів максимально швидко адаптуватися до свого нового статусу. Студентські ради факультетів організовують різноманітні активності, куратори груп координують їх діяльність, представники кафедр окреслюють основні особливості обраного фаху тощо.

firstimpressions 4

«Перший тиждень для мене видався дещо складним, адже для мене тут все незвично. Незважаючи на це, я вже встигла знайти нових друзів. Студентське життя дійсно вражаюче, і я сподіваюсь, що КДПУ стане для мене місцем, де я із задоволенням проведу найцікавіші роки свого життя»,  –  поділилася враженнями студентка І курсу Вікторія Ткаченко.

Криворізькій педагогічний бажає, щоб усі позитивні очікування першокурсників справдилися,
адже недарма кажуть, що студентська пора – найкраща!
8527
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30