nmr19

Науково-методична рада Криворізького педагогічного є важливим елементом загальноуніверситетської системи стратегічного планування роботи закладу вищої освіти. Її діяльність здійснюється відповідно до основних завдань і місії КДПУ.

nmr19 1

Магістральними напрямами роботи науково-методичної ради є укладання рекомендацій щодо впровадження інноваційних форм, методів та засобів навчання; оптимізація важливих аспектів науково-методичного та освітнього процесу; вивчення, систематизація та впровадження досвіду науково-педагогічної роботи; організація контролю за дотриманням нормативно-правових та організаційно-розпорядчих документів, які регламентують наукову та науково-методичну діяльність у Криворізькому педагогічному; проведення експертизи рукописів монографій, наукових видань, підручників, навчально-методичних посібників, різних видів навчально-методичного забезпечення щодо їх відповідності сучасним вимогам і потребам.

nmr19 2

До складу науково-методичної ради входять голова, заступник голови, секретар та члени ради, які призначаються за пропозиціями факультетів і кафедр з числа провідних науковців, що мають суттєвий дослідницький доробок і досвід науково-педагогічної роботи. Ці призначення затверджуються за наказом ректора університету.

nmr19 3

Головою науково-методичної ради є проректорка з наукової роботи, д. п. н. В. А. Гаманюк, яка здійснює загальне керівництво, контролює виконання рішень, розподіляє завдання між членами ради щодо підготовки засідань тощо. Згідно з річним планом роботи, щомісяця вона призначає та веде засідання, рішення яких, за потреби, виносяться на розгляд Вченої ради університету і є підставою для видання відповідних наказів і розпоряджень ректора.

Робота науково-методичної ради є важливою ланкою процесу ухвалення стратегічних рішень щодо діяльності університету. Кожне засідання цього органу стає майданчиком для плідних обговорень, за результатами яких вносяться інноваційні пропозиції задля вдосконалення науково-педагогічної роботи КДПУ.

8607
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30