yarmarok19 1

У Криворізькому педагогічному триває тиждень яскравих заходів з нагоди Міжнародного дня студентів. 12 листопада 2019 року всі факультети університету зустрілися в холі головного корпусу на традиційному веселому ярмарку.

yarmarok19 2

Подію було організовано за сприяння студентського клубу й первинної профспілкової організації КДПУ. Цього року благодійний івент було присвячено космічній тематиці. «Криворізький педагогічний – центр галактики третього тисячоліття» – таку назву отримав Студентський ярмарок – 2019.

yarmarok19 3

Галактика КДПУ засяяла зірковими смаками й видовищними номерами, створеними талановитим студентством до свого свята. Кожну команду, від математиків до філологів, тема цього року надихнула на неабиякий креатив – як кулінарний, так і мистецький.

yarmarok19 4

Від Чумацького шляху, зірки якого запалив психолого-педагогічний факультет, гості ярмарки вирушили у міжпланетну подорож Венерою (факультет дошкільної і технологічної освіти), Марсом (природничий факультет), Юпітером (факультет іноземних мов), Сатурном (факультет географії, туризму та історії), завітали на Місяць (факультет української філології) та навіть наблизилися до Сонця (фізико-математичний факультет), помилувалися красою нашої рідної космічної домівки – планети Земля (факультет мистецтв).

yarmarok19 5

Хто ж сяяв найяскравіше у сузір’ї Криворізького педагогічного? Дізнаємося вже 14 листопада о 14.00 в актовій залі головного корпусу під час кульмінації свята на конкурсі «Студент року – 2019»!

9183
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок