Перед початком засідання Вченої ради відбулася непересічна подія – представники місцевого осередку Національної скаутської організації України «Пласт» урочисто передали Віфлеємський вогонь громаді Криворізького педагогічного. 

Вчена рада привітала Чувасову Н. О. з присвоєнням вченого звання доцента, ректор університету Шрамко Я. В. вручив їй атестат.

До розгляду на засіданні було визначено шість питань, з-поміж яких два основних:

1. Про роботу кафедри фізичної культури та методики її викладання, спортивних секцій, гуртків із фізичного виховання студентської молоді.

(Доповідач: завідувач кафедри фізичної культури та методики її викладання Шутько  В. В.).

2. Про реалізацію права на академічну мобільність викладачів і здобувачів вищої освіти університету.

(Доповідач: начальник відділу міжнародних зв’язків Турський В. О.).

Доповідь з першого питання викликала жваве обговорення. Виступили: Варданян М. В., декан факультету іноземних мов; Євтушенко Е. О., декан природничого факультету; Казаков В. Л., завідувач кафедри фізичної географії, краєзнавства та туризму; Бурман Л. В., голова профспілкового комітету університету; Гергель Є. Л., декан психолого-педагогічного факультету, які висловили своє бачення занять із фізичної культури, спортивних секцій, гуртків. На завершення обговорення ректор, проф. Шрамко Я. В. наголосив, що розглядуване питання є актуальним, а кафедра фізичної культури та методики її викладання є високопрофесійною та працездатною, про що свідчить відкриття нової спеціальності. Зокрема, було зазначено, що слід модернізувати заняття з фізичної культури до потреб сучасного студентства.

Доповідь про академічну мобільність викладачів і студентів викликала не меншу зацікавленість присутніх. Підсумовуючи виступи, Шрамко Я. В. закликав максимально бути активними, зацікавленими, усвідомлювати, що наука може бути лише міжнародною.

Вчена рада присвоїла Мерзликіну П. В. вчене звання доцента кафедри інформатики та прикладної математики, затвердила Правила прийому до Криворізького державного педагогічного університету у 2020 році та розглянула ряд робочих питань, що стосуються забезпечення освітнього процесу в університеті.


 

9690
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок