Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи
Психолого-педагогічний факультет

афиша 2021Криворізький педагогічний – конкурентоспроможний заклад вищої освіти, який забезпечує реалізацію різноманітних освітніх програм за педагогічним і непедагогічними напрямками підготовки. Відповідно до вимог ринку праці КДПУ відкриває перший набір на абсолютно нову магістерську освітню програму «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки.

Неповторність спеціальності зумовлена широким спектром подальшого працевлаштування. За 1 рік 4 місяці денної або заочної форми навчання випускники здобувають професійні навички, які дозволяють обіймати посади організатора позакласної та позашкільної виховної роботи з дітьми, соціального педагога, керівника малого підприємства у сфері освіти, педагога-організатора,культорганізатора шкільних і позашкільних закладів, керівника самодіяльного об’єднання, фахівця в галузі освіти та соціально-педагогічної роботи.

Особам, які бажають вступити на навчання за новою освітньою програмою на базі освітнього ступеня «бакалавр», необхідно мати результати єдиного вступного іспиту з іноземної мови (у формі ЗНО) й пройти фахове випробування. Натомість для вступу на базі освітнього ступеня «магістр» (або «спеціаліст») потрібно пройти лише вступні випробування з іноземної мови й фаху на базі університету.

Детальніше про умови та терміни вступу, вартість навчання, строки навчання можна ознайомитись у рубриці "ВСТУП ДО МАГІСТРАТУРИ КДПУ"

 За матеріалами прес-центру універистету (Детальніше)

16441
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша