Аспірантура
Криворізький державний педагогічний університет

ОБОВ'ЯЗКОВИЙ ДОКУМЕНТ ОНП ТРЕТЬОГО РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ

Наукова складова освітньо-наукової програми (ОНП) передбачає проведення здобувачем наукового дослідження, і оформлюється у вигляді індивідуального плану наукової роботи аспіранта.

Індивідуальний план наукової роботи аспіранта

Індивідуальний план наукової роботи погоджується з науковим керівником та затверджується Вченою радою Університету впродовж двох місяців з дня зарахування аспіранта до аспірантури університету. У цьому документі зазначаються терміни, вимоги та форми запланованих і виконаних аспірантом дій, етапи наукового пошуку, визначено обсяг і графік наукової роботи на кожен рік навчання, а також запланований строк захисту дисертації впродовж періоду підготовки в аспірантурі.

Аспіранти проводять наукові дослідження згідно з індивідуальним планом наукової роботи, 

Індивідуальний план наукової роботи є обов’язковим до виконання здобувачем ступеня доктора філософії, і використовується для оцінювання успішності запланованої наукової роботи.

Результати наукового дослідження оформлюються у вигляді дисертації.

Дисертація на здобуття ступеня доктора філософії - кваліфікаційна наукова робота, яка виконана здобувачем ступеня доктора філософії особисто, містить наукові результати проведених ним досліджень та подана з метою присудження йому ступеня доктора філософії.

ВАЖЛИВО ПАМ'ЯТАТИ

Науково-дослідницька діяльність здобувачів ступеня доктора філософії в аспірантурі Університету, як і їх освітньо-наукова й методологічна підготовка, ґрунтовані на засадах академічної доброчесності, академічної толерантності й академічного етикету, відповідно до Кодексу академічної доброчесності Університету.

 

14336
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша