Аспірантура
Криворізький державний педагогічний університет

НОВІ ПЛАНИ. НОВІ МРІЇ. НОВІ ЗВЕРШЕННЯ

Традиційно навчальний рік для здобувачів ступеня доктора філософії розпочинається з організаційних зборів. Попри складні  об'єктивні обставини не став винятком і 2022 рік. Аспіранти першого року денної і заочної форм навчання та здобувачі ступеня доктора філософії поза аспірантурою зібралися 01 листопада у конференцзалі університету.на свою першу спільну зустріч. Ті, хто не зміг бути присутніми в залі, мали можливість приєднатися до зустрічі онлайн. Ректор університету, професор ШРАМКО Ярослав Владиславович привітав зібрання та розповів про особливості підготовки докторів філософії у Криворізькому державному педагогічному університеті, мотивував здобувачів до самостійного наукового пошуку під керівництвом кращих науковців на засадах академічної доброчесності та наукового етикету, роз'яснив необхідність вчасної, у межах навчання в аспірантурі, підготовки дисертації та подання роботи до захисту у разовій спеціалізованій вченій раді. Здобувачам було вручено головні аспірантські документи - індивідуальний план наукової роботи та індивідуальний навчальний план аспіранта.

                                                         Оргзбори 3Оргзбори 4

Здобувачі отримали інформацію про особливості організації освітнього процесу в дистанційному форматі, здійснили онлайн-екскурсію в СУЕНК, познайомилися зі сторінкою Аспірантура університетського сайту та її рубриками, дізналися про ресурси наукової бібліотеки університету.

Сподіваємось, що отримана інформація допоможе аспірантам швидко і ефективно адаптуватися в новому для них освітньо-науковому просторі.

Наукова спільнота університету вітає молодих дослідників і щиро зичить здійснення всіх, навіть найзухваліших, планів, мрій і очікувань.

 

20584
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31