Кафедра інформатики та прикладної математики
Фізико-математичний факультет

6 жовтня 2021 року аспірантам спеціальності 015 Професійна освіта (Цифрові технології) проведено гостьову лекцію переможницею конкурсу "Молодий вчений року"  у номінації "Докторант року в галузі суспільних і гуманітарних наук" -  Мар'єнко Майєю Володимирівною (к. пед. н., с. н. с. Інституту інформаційних технологій і засобів навчання).

10 04 Попель

Майя Володимирівна деталізувала, де знайти перелік конкурсів, премій та грантів для молодих вчених, студентів, аспірантів. Спікер запропонувала скласти таблицю з орієнтованими датами для подання документів, пояснила, що на підготовку одного пакету документів може знадобитись приблизно термін до одного місяця (дуже швидко), а можливо й два місяці.
Корисні ресурси:

Молодий вчений року. URL: http://leader-scientist.com.ua/ 

Комітет Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій. URL: http://kno.rada.gov.ua/

Премії, стипендії видатним діячам науки та молодим вченим - Національна академія педагогічних наук України. URL: http://naps.gov.ua/ua/activities/scholarships-awards/

Комітет з Державних премій України в галузі науки і техніки. URL: http://kdpu-nt.gov.ua/uk

10 04 allТакож Майя Володимирівна поділилась безцінним досвідом щодо підготовки документів для науково-дослідних робіт, оскільки є відповідальним виконавцем роботи "Методологія використання хмаро орієнтованих систем відкритої науки у закладах освіти" (ДР № 0121U107673) та керівником роботи "Використання цифрових технологій у процесі змішаного навчання в закладах загальної середньої освіти" (ДР 0121U108755), що фінансуються за рахунок держбюджету.

Дякуємо Майі Володимирівні за цікаву доповідь! Сподіваємось на подальшу співпрацю.

17070
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша