Кафедра інформатики та прикладної математики
Фізико-математичний факультет

Перший – є!!!
5 вересня 2018 р. відбувся вступний іспит до аспірантури для здобувачів ступеня доктора філософії

зі спеціальності 014 Середня освіта (Інформатика).

Не зважаючи на те, що це перший набір до аспірантури з цієї спеціальності, ґрунтовка робота щодо підготовки наукових кадрів членами проектної групи проводиться більше 10 років. Так, за безпосереднього чи опосередкованого керування підготовлено та захищено більше 20 робіт.

Першою нашою «ластівкою» є Легка Людмила Володимирівна - учитель інформатики Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 90 (у школі здійснюється профільне навчання за інформаційно-технологічним профілем).

MyCollages 3«Працюючи вчителем інформатики, Ви готові до постійного пошуку, змін, нововведень, підготовки учнів до участі у різноманітних  конкурсах, написання наукових робіт, що логічно призводить до питання про необхідність підвищення власного наукового рівня. Власне, науковий напрям – один із основоположних у роботі сучасного вчителя. Саме цим і обумовлене моє прагнення здобуття освітньо-наукового рівня PhD» - зауважила Людмила Володимирівна.
Одним із ключових питань, що розглядались на екзамені, була презентація дослідницької пропозиції, якій Людмила Володимирівна приділила достатньо часу, адже дослідниця продемонструвала вагому попередню роботу. У доповіді висвітлено питання використання квантових комп’ютерів у програмуванні, задачі, що є характерними для квантового програмування.

Компетентна комісія у складі доктора педагогічних наук, професора, професора інформатики та прикладної математики Сергія Олексійовича Семерікова, кандидата педагогічних наук, доцента, доцента кафедри інформатики та прикладної математики  Ірини Сергіївни Мінтій та кандидата педагогічних наук, доцента, доцента кафедри інформатики та прикладної математики Світлани Вікторівни Шокалюк високо оцінила відповідь Людмили володимирівни.

a4
Бажаємо Людмилі Володимирівні успішного складання подальших іспитів, натхнення та наукових здобутків!
Запрошуємо всіх зацікавлених до наукової співпраці та вступу наступного року!
З усіх питань звертайтесь за тел. 098 351 60 35 (Мінтій Ірина Сергіївна).

Матеріал підготувала доцент кафедри Мінтій Ірина Сергіївна

5501
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30