Кафедра практичної психології
Психолого-педагогічний факультет

18 лютого у Кривому Розі на базі КДПУ пройде науково-практична конференція «Аутизм – виклик часу».

Конференція проводиться за фінансової підтримки фармацевтичної компанії Acino. Захід пройде у партнерстві з Департамент освіти і науки виконкому Криворізької міської ради та Криворізький державний педагогічний університет - офіційна сторінка. 

Вчені, практики, експерти, представники організацій, створених батьками дітей з аутизмом Кривого Рогу, Києва та Львова, представлять доповіді про сучасні підходи до діагностики дітей з РАС молодшого віку, про ефективні стратегії підготовки студентів до роботи з дітьми зі спектром аутизму, коморбідні стани при розладах аутистичного спектра, сучасні методи корекції та соціальні проєкти допомоги дітям та підліткам з розладами аутистичного спектру.

 зображення viber 2022 02 12 09 26 34 732

На конференції пройдуть майстер-класи за темами:

Розвиток діалогу, фразове мовлення - Христина Ткач, асистент кафедри теоретичної та практичної психології Інституту права, психології та інноваційної освіти, логопед, дефектолог, поведінковий терапевт. 

Зрозуміти та допомогти: розуміння та корекція проявів агресивної та аутоагресивної поведінки -  Євген Суковський, Психолог, поведінковий аналітик, МА корекційної освіти, керівник Інклюзивно-ресурсного центру Шевченківського району міста Львова № 2.

Проблеми розвитку дітей з епіготовністю, перша допомога - Наталія Смульська, невролог, кандидат медичних наук м. Київ.

«Знаю. Вмію. Практикую» - КЗО КСШ «Натхнення» - педагогічний состав під керівництвом директора Наталії Шевченко.

«Сімейне консультування родин дітей з аутизмом» - Катерина Бондар, кандидат психологічних наук, доцент КДПУ, сімейний психотерапевт, Олена Шестопалова, кандидат психологічних наук, доцент КДПУ, сімейний психотерапевт.

До участі у конференції запрошуємо фахівців – практиків, які працюють із дітьми з розладами аутистичного спектра: дефектологів, психологів, логопедів, лікарів, соціальних працівників, вихователів, викладачів.

Ви маєте можливість приєднатися до конференції та прослухати корисні доповіді онлайн.

Покликання на онлайн трансляцію за реэстрацією: Аутизм – виклик часу, 18 грудня 2022, початок о 10:00 (vizitservice.com) 

 

18447
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша