conf100320 0

10 березня 2020 року в Криворізькому педагогічному пройшла звітно-виборна конференція первинної профспілкової організації. На конференції заслухали звіти голови ППО КДПУ та ревізійної комісії профспілки, провели вибори голови, заступника та членів ревізійної та мандатної комісій, обрали представників університету в Дніпропетровському обласному комітеті Профспілки працівників освіти і науки України, а також особу, уповноважену на державну реєстрацію змін до відомостей про ППО КДПУ в Єдиному Державному реєстрі.

conf100320 1

Голова ППО КДПУ, канд. пед. наук, доцент кафедри економічної і соціальної географії та методики викладання Л. В. Бурман у своїй доповіді зупинилася на пріоритетних напрямках профспілкової діяльності, серед яких основними є захист трудових і соціально-економічних прав членів ППО КДПУ, а також дотримання засадничих принципів соціального партнерства профспілкового комітету з адміністрацією ЗВО. «Люди, колектив університету є базовою цінністю профспілкової роботи. Важливу роль у представництві інтересів громади відіграють профспілкові лідери структурних підрозділів», – підкреслила Л. В. Бурман.

conf100320 2

Голова ППО ознайомила делегатів конференції з основними показниками діяльності, зокрема розповіла про профспілкові проєкти, успішно втілені в життя завдяки спільній роботі громади Криворізького педагогічного.

conf100320 3

Делегати конференції обговорили звітну доповідь. Зав. кафедри російської філології і зарубіжної літератури, канд. філол. наук, доц. М. О. Дудніков підкреслив важливість об’єднання громади в лавах профспілки, поділився міркуваннями про цінності взаємодопомоги, єдності та людяності, а також детально зупинився на пріоритетних аспектах діяльності ветеранської організації.

conf100320 4

Зав. кафедри математики та методики її навчання, канд. пед. наук, доц. Д. Є. Бобилєв розповів про можливості онлайн-інформування членів профспілки та залучення нових користувачів Facebook-сторінки ППО КДПУ, анонсував запуск офіційного Інтернет-представництва первинної профспілкової організації.

conf100320 5

Ст. викладач кафедри музикознавства, інструментальної та хореографічної підготовки О. М. Ярошенко у своєму виступі розповіла про нові та традиційні формати культурно-масової діяльності, нагадала яскраві моменти багатогранного й насиченого культурного життя викладачів, працівників та здобувачів вищої освіти КДПУ.

conf100320 6

Канд. біол. наук, доц. кафедри фізичної культури та методики її викладання В. І. Марчик висвітлила питання спортивно-масової роботи й здорового способу життя, розповіла про залучення членів університетської громади до фізичної активності й про нові перемоги та досягнення шанувальників різних видів спорту.

conf100320 7

Соціальний партнер профспілкової організації, ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко підкреслив: «Профспілкова робота в нашому університеті виконується відповідно до викликів часу. ППО КДПУ існує для громади університету; від бачення й прагнень її членів залежать вектори та розвиток профспілкової діяльності».

conf100320 8

За результатами роботи конференції делегати ухвалили постанову «Про роботу профспілкового комітету за період із 10 березня 2015 по 10 березня 2020 року».

Відбулися вибори керівних органів профспілкової організації на новий термін. За пропозицією профспілкового комітету, головою профкому ППО КДПУ переобрана Л. В. Бурман.

Робота первинної профспілкової організації Криворізького педагогічного триває на засадах соціального партнерства та конструктивного діалогу. Бажаємо університетській профспілці плідної співпраці та подальших успіхів у громадській діяльності!

10514
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31