conf060619 1

5 червня 2019 р. відбулася щорічна звітна конференція Первинної профспілкової організації Криворізького державного педагогічного університету. У заході взяли участь делегати структурних підрозділів і запрошені гості.

conf060619 2

Робота конференції розпочалася з урочистого нагородження авторів кращих робіт V фотовиставки «Берегиня роду і народу», зокрема переможців у спеціальній номінації «Фотозірка Facebook».

Голова первинної профспілкової організації Криворізького педагогічного Л. В. Бурман детально розповіла про роботу з представництва інтересів членів ППО КДПУ, яка здійснюється на засадах постійного соціального діалогу. «Пріоритетними напрямами роботи профспілкового комітету є питання колективно-договірного регулювання трудових відносин, охорона праці, соціальний захист працівників і студентів, культурно-масова, спортивна та оздоровча робота», - наголосила Л. В. Бурман.

conf060619 3

У звіті профспілкового комітету за період з 14 червня 2018 р. по 5 червня 2019 р. йшлося про затвердження нового колективного договору КДПУ, було висвітлено питання матеріального забезпечення й правозахисної роботи, надано відомості про заходи з оздоровлення працівників і студентів та часткову компенсацію вартості путівок, констатовано посилення інформаційної складової діяльності первинної профспілкової організації, зокрема на Facebook. Звіт ППО КДПУ повідомляє й про досвід проведення в університеті Тижня охорони праці - семінару «Виробничі ризики при роботі з комп’ютерами», тренінгу «Сучасні протоколи надання домедичної допомоги працівником без профільної медичної підготовки», конкурсу на кращий тематичний плакат. Голова ревізійної комісії ППО КДПУ Н. А. Хараджян надала звіт про фінансову-економічну діяльність організації за період з 14 червня 2018 р. по 5 червня 2019 р., детально зупинившись на динаміці статей доходів і співвідношенні статей витрат кошторису, їх загальних сумах та результатах бухгалтерського обліку за звітний період.

conf060619 4

Голова комісії профкому з питань роботи з молоддю О. В. Ганчук висвітлила питання співпраці з комендантами й мешканцями гуртожитків університету щодо затвердження й виконання графіку ремонтних робіт у місцях громадського користування й житлових приміщеннях. Голова культурно-масової комісії ППО КДПУ О. М. Ярошенко розповіла про зміцнення культурних і просвітницьких традицій університету та розвиток творчого взаємозв’язку факультетів, подякувала профспілці за постійну увагу до самодіяльного мистецтва й аматорських колективів. Голова студентської ради К. Борвинська підкреслила важливість співпраці студентської молоді з профспілковою організацією, розповіла про спільні заходи, проведені за звітний період. Голова постійної комісії з питань спортивної роботи та оздоровлення В. І. Марчик виступила з пропозицією щодо відновлення сторінки первинної профспілкової організації на офіційному сайті КДПУ.

conf060619 5

«Громадські організації відіграють важливу роль у забезпеченні повноцінної діяльності університету, – підкреслив на завершення конференції ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко. – Переконаний: плідна співпраця на засадах соціального партнерства дозволить нашій громаді успішно виконувати важливу освітянську місію Криворізького педагогічного».

За підсумками роботи конференції було ухвалено Постанову щодо визнання задовільною роботи профспілкового комітету ППО КДПУ за період з 14 червня 2018 р. по 5 червня 2019 р. та затверджено звіт про роботу ревізійної комісії ППО КДПУ за період з з 14 червня 2018 р. по 5 червня 2019 р.

8025
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30