conf080120 1

8 січня 2020 року трудовий колектив Криворізького педагогічного взяв участь у щорічній конференції, на якій йшлося про здобутки громади та перспективи розвитку університету, виконання фінансового плану та колективного договору в 2019 році, обговорювалися зміни й доповнення до нової редакції колективного договору, а також зміни у складі Вченої ради КДПУ.

На зборах були присутні 123 делегати всіх структурних підрозділів. З доповідями виступили ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко, головний бухгалтер університету О. А. Третяк, голова первинної профспілкової організації Л. В. Бурман.

conf080120 2

Відповідно до частини 5 статті 34 Закону України «Про вищу освіту», пункту 7.4 Статуту нашого університету, ректор щороку звітує перед Конференцією трудового колективу університету та оприлюднює щорічний звіт про свою діяльність на офіційному веб-сайті університету.

У своїй доповіді ректор детально зупинився на результатах діяльності університету в 2019 році за основними напрямками – освітнім, науковим, міжнародним, соціально-гуманітарним, інформаційним, адміністративно-господарським. Особливу увагу було приділено освітній діяльності, вступній кампанії, працевлаштуванню випускників, ліцензуванню спеціальностей, а також активізації використання нових інформаційних технологій в освітньому процесі та під час підсумкового контролю академічних досягнень. «Перспективними напрямками діяльності університету є активне залучення ІКТ і перехід на електронну документацію, забезпечення можливостей вільного вибору дисциплін, організація та проведення опитувань щодо якості окремих курсів та освітніх програм, оновлення засадничих принципів інформаційного забезпечення діяльності ЗВО», – зазначив Я. В. Шрамко.

conf080120 3

О. А. Третяк ознайомила присутніх із результатами виконання фінансового плану КДПУ за 2019 рік, надала відомості про основні бухгалтерські показники.

conf080120 4

Про виконання колективного договору в 2019 році доповіла Л. В. Бурман, яка нагадала про зміст цього документу та зміни до нього, наголосила на необхідності дотримання засад соціального партнерства, повідомила динаміку кількості штатних працівників КДПУ станом на 01.01.2020, висвітлила деталі виконання заходів з охорони праці, розповіла про основні статті витрат первинної профспілкової організації КДПУ за 2010-2019 рр., а також оголосила узгоджений сторонами перелік змін і доповнень до колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом на 2019-2021 рр.

conf080120 5

Учасники конференції обговорили та затвердили оновлену редакцію колективного договору. Виступили декан фізико-математичного факультету, к. п. н., доц. кафедри математики та методики її навчання О. В. Віхрова, к. п. н., доц. кафедри інформатики та прикладної математики Н. А. Хараджян, директор бібліотеки, доц. Г. М. Віняр, голова студентської ради Я. Качанов.

conf080120 6

О. В. Віхрова порушила питання важливості активізації розвитку STEM-освіти; Н. А. Хараджян наголосила на необхідності інформатизації освітнього процесу та створення комплексного інформаційного середовища закладів освіти, запропонувала низку заходів для реалізації стратегії інформатизації.

conf080120 7

Г. М. Віняр розповіла про інновації в діяльності університетської бібліотеки, її електронні ресурси й послуги, підкреслила особливості сучасного інформаційного забезпечення освітнього процесу й висвітлила культурно-просвітницьку роботу бібліотеки.

conf080120 8

Я. Качанов презентував основні позиції звіту студентської ради, подякував громаді КДПУ за плідну співпрацю й підтримку ініціатив молоді, поділився студентським баченням перспектив розвитку університету.

conf080120 9

Після доповіді вченого секретаря В. Г. Терещенко відбулося обговорення персональних змін у складі Вченої ради університету.

conf080120 10

За результатами голосування делегати одностайно затвердили постанови конференції трудового колективу.

Довідково. З повним звітом ректора про роботу в 2019 році можна ознайомитися на офіційному сайті університету в рубриці «Звіти ректора». Рішення конференцій трудового колектива доступні за посиланням.

 
9806
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок