masters fmf 1

Точність, логічність, послідовність – головні характеристики магістрантів фізико-математичного факультету. Про особливості їх навчання дізнавався прес-центр.

masters fmf 1

Магістратура фізико-математичного факультету охоплює одразу три спеціальності: 014 Середня освіта (Математика), 014 Середня освіта (Фізика), 014 Середня освіта (Інформатика). Кожен із цих напрямів є надзвичайно актуальним, оскільки 2020-2021 навчальний рік у нашій країні було оголошено Роком математики.

masters fmf 2

«Відповідно до своєї спеціальності, магістранти опановують сучасні розділи основних фізико-математичних наук: математики – числові системи, які є фундаментальними для будь-якої математичної теорії; інформатики – новітні мови програмування; фізики – теорії відносності та електродинаміки тощо. Крім цього, здобувачі вищої освіти всіх спеціальностей вивчають педагогічні науки, необхідні для успішного проходження практики в школах», – розповідає декан фізико-математичного факультету, канд. пед. н., доц. О. В. Віхрова.

masters fmf 3

Головна мета навчання магістрантів полягає в забезпеченні фундаментальної теоретичної та практичної підготовки висококваліфікованих кадрів, озброєних ґрунтовними знаннями для виконання професійних обов’язків та завдань науково-дослідницької, інноваційної діяльності.

masters fmf 2

«Для мене роки навчання в університеті незабутні. До речі, промайнули вони дуже швидко: ніби ще вчора я був студентом-першокурсником, а сьогодні я вже випускник магістратури. І скільки важливих подій припало на цей час: і аудиторні заняття, і екзаменаційні сесії, і виступи на студентських веснах, і участь у наукових конференціях. Особливо запам'яталися навчальні практики в Криворізькому обласному ліцеї-інтернаті для сільської молоді, у Криворізькій гімназії № 95. Приємно, що мені пощастило взяти участь у роботі над проектом з осучаснення звітної документації з практики, а також в організації загальноуніверситетського челенджу "I Can Do It". Безмежно вдячний викладачам кафедр математики та методики її навчання, інформатики та прикладної математики, кафедри педагогіки, кафедри загальної та вікової психології, кафедри філософії та кафедри фізичної культури та методики її викладання за ґрунтовні фахові знання, педагогічний такт і повагу до студентів!», ділиться враженнями випускник магістратури фізико-математичного факультету Руслан Шпонька.

masters fmf 4

Здобувачі вищої освіти є призерами олімпіад, переможцями всеукраїнських конкурсів, учасниками різноманітних форумів. Вони є взірцями для майбутніх поколінь, адже переважна більшість юнаків і дівчат успішно поєднує навчання в магістратурі й роботу за фахом у закладах середньої освіти.

Криворізький педагогічний запрошує талановитих студентів
до лав магістрантів фізико-математичного факультету!

10054
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31