masters hg 1

Навчання у Криворізькому педагогічному насичене теоретично-практичною та творчою діяльністю. Про це точно відомо магістрантам художньо-графічного відділення факультету мистецтв.

masters hg 1

Головною метою навчання є забезпечення освіти в галузі художньо-естетичного, образотворчого напрямку з широким доступом до працевлаштування, підготовка студентів, які виявляють академічний інтерес до фаху й зацікавлені в подальшому навчанні на третьому освітньому рівні.

masters hg 2

«Особливістю навчання в магістратурі на художньо-графічному відділенні є тандем наукової та творчої роботи. Наукове дослідження стає новим поглядом на мистецтвознавчі та педагогічні питання. З іншого боку, здобувачі вищої освіти створюють нові художні твори застосовуючи як інноваційні, так і вже відомі техніки та формати. Магістранти прагнуть поринути в світ науки та мистецтва, стати свідомими дослідниками й майстрами», – розповідає заступниця декана з виховної роботи, канд. пед. н., ст. викладач кафедри образотворчого мистецтва Ю. О. Зенькович.

masters hg 3

Професійна підготовка за спеціальністю 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) вимагає оволодіння низкою фахових умінь та навичок, які здобувачі вищої освіти опановують під час навчання в магістратурі. Магістранти успішно поєднують свою основну діяльність із участю в загальноуніверситетських заходах, міжнародних змаганнях і конкурсах.

masters hg 4

«Навчання на художньо-графічному відділенні неперевершене, безмежно цінне завдяки творчій та педагогічній майстерності викладачів, які надихають на нові досягнення», – ділиться враженнями магістрантка Віолета Водяна.

Криворізький педагогічний – це калейдоскоп професій!

10064
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок