img22

Однією з нових спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у Криворізькому педагогічному, є «Соціологія масової комунікації, журналістики і реклами». Перші студенти вступили на цю спеціальність у 2018 році; сьогодні вони вже навчаються на ІІІ курсі. Прес-центр дізнався, як відбувалася традиційна для всіх факультетів КДПУ посвята першачків у студенти в групі СМК-20.

1 жовтня в Україні відзначається День соціолога. Саме до цієї дати зав. кафедри соціології та масових комунікацій І. В. Грабовець, куратори груп канд. соціол. наук, доц. Л. С. Черноус, канд. соціол. наук, доц. Ю. В. Візниця та студенти-третьокурсники вирішили долучити до лав дружньої родини студентів СМК тих, хто цього року вступив на І курс.

img23

Було обрано локацію – затишний сквер біля університету, де студенти й викладачі мали можливість спілкуватися з дотриманням всіх карантинних вимог. Третьокурсники, на правах старших товаришів та досвідчених студентів, запросили першокурсників взяти участь у захоплюючих змаганнях і виконати цікаві соціологічні та журналістські завдання. Першачків поділили на дві команди й запропонували кожній із них підготувати репортаж, створити рекламу або провести анкетування. Студентам групи СМК-20 випало проявити свій креатив і продемонструвати ерудицію – скласти пазли, назвати за фото відомих соціологів. А староста третьокурсників Анастасія Скляренко ознайомила першокурсників із Кодексом соціожурналіста.

img60

Ю. В. Візниця допоміг своїм студентам у виконанні завдань: разом із першачками викладач успішно пройшов усі випробування й отримав відзнаку куратора групи СМК-20. У заході взяв участь і заступник декана факультету географії, туризму та історії, канд. філос. наук, доц. І. О. Панафідін, який щиро привітав першокурсників.

img87

У фіналі посвяти першокурсники отримали значки «СМК-20» і офіційно здобули статус студентів однієї з актуальних спеціальностей.

Вітаємо всіх першокурсників із початком навчання у Криворізькому педагогічному!
Бажаємо успіхів у навчанні й натхнення для захоплюючого студентського життя!
12794
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31