Уже стало традицією починати навчальний рік студентів спеціалізації «Соціологія масової комунікації, журналістики і реклами» екскурсією до видавництва «Домашньої газети».

Студенти І курсу групи СМК-20 разом із представниками прес-центру КДПУ відвідали видавництво «Домашньої газети». Гостей радо зустрів засновник і видавець М. В. Крамаренко – журналіст, відомий не лише в нашому місті, а й далеко поза його межами.

Пан Микола розповів про історію заснування видавництва газети, поділився багаторічним журналістським досвідом і надав декілька порад майбутнім фахівцям. «Я знаю, що до випускного курсу ви обов’язково повинні пройти три або чотири практики у видавництві. Для журналіста це є чудовою можливістю отримати ґрунтовну базу для майбутньої діяльності. Двері нашого видавництва завжди відчинені для амбітних і креативних студентів», – зазначив М. В. Крамаренко.

Також здобувачі вищої освіти мали змогу познайомитися з професійним фотографом Сергієм Косигіним, сином заслуженого журналіста України Бориса Косигіна, та Анатолієм Салтаном – відомим ентузіастом і постачальником медової продукції. На завершення зустрічі засновник популярного міського видання подарував кожному по екземпляру «Домашньої газети».

Студентка І курсу Тетяна Близнюк поділилася своїми враженнями від екскурсії з прес-центром: «Дуже сподобалася екскурсія до видавництва газети. Нам розповіли про користь проходження більше ніж однієї практики, що допомогло мені зрозуміти, наскільки це важливо. Також дуже цікаво було слухати історії з життя та про цікаві заходи, які відбуваються в нашому місті».

Дякуємо «Домашній газеті» за теплий прийом
та можливість побачити видавничий процес зсередини!

12808
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31