img32

Наприкінці листопада на факультеті іноземних мов відбувається традиційне святкування Дня подяки (Thanksgiving Day). Цьогорічний профорієнтаційний виховний захід пройшов на платформі Zoom.

img33

Головною особливістю онлайн-події було те, що її учасники говорили лише англійською – це стало гарною можливістю для студентів попрактикуватися у відточенні своєї мовленнєвої майстерності та безпосередньо поспілкуватися з носієм мови.

Координатором зустрічі стала канд. філос. наук, старший викладач кафедри англійської мови з методикою викладання Ю. В. Панасюк.

Учасникам заходу запропонували відповісти на цікаві запитання, щоб визначити рівень обізнаності про це свято. Здобувачі вищої освіти представили відеоролик «Сім фактів, які ви повинні знати про День Подяки» та взяли участь у дискусії на цю тему.

img68

До заходу приєдналася гостя з США Аніта Байлер (Anita Byler), яка допомогла присутнім поринути в атмосферу Дня подяки. Пані Аніта підготувала цікаву та ґрунтовну презентацію, в якій показала фотографії своєї родини та друзів під час підготовки до цього свята; поділилася рецептами смачних традиційних страв; розповіла про парад, американський футбол та чорну п’ятницю (Black Friday), які щорічно проводять у її країні; продемонструвала традиційні ігри, якими завершується святкування в родинному колі.

img69

Студенти показали презентацію «Десять традиційних страв на День подяки», після якої учасники мали змогу обговорити все почуте й побачене, висловити свої думки та поділитися враженнями.

img70

На завершення онлайн-зустрічі учасникам було запропоновано розгадати невеличкий кросворд, з яким студенти легко впоралися.

Дякуємо всім, хто долучився
до цього інформативного та цікавого заходу!

13419
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30