241220 1

В умовах дистанційного навчання ЗВО потребують інноваційних ідей для організації освітнього процесу. Викладачі Криворізького педагогічного прагнуть використовувати сучасні методи та знаходити нові шляхи для підвищення якості й рівня знань майбутніх фахівців.

241220 1

У грудні 2020 року на факультеті географії, туризму та історії відбулася перша олімпіада з туризму, яку провели на платформі Moodle.

Підготовкою та проведенням події опікувалася канд. геогр. наук, доц. кафедри туризму та економіки В. С. Пацюк.

Питання олімпіади стосувалися різних дисциплін туристичного напряму, які вивчають здобувачі вищої освіти. На виконання завдань учасники мали по 80 хвилин.

Олімпіада містила 50 питань різного рівня складності: тести з однією та кількома правильними відповідями, завдання на встановлення відповідності й на візуальне знання об’єктів, розміщення маркерів на мапах.

241220 2

«Щороку навесні проводиться Всеукраїнська олімпіада з туризму, і ми б хотіли, щоб наші студенти взяли в ній участь. Саме тому в нас виникла ідея проведення такої олімпіади на нашому факультеті. Чесно кажучи, отримані результати мене приємно здивували. Студенти взяли активну участь в олімпіаді; найбільшу кількість балів набрали здобувачі вищої освіти спеціальності «Туризм». Проведення олімпіади дало нам змогу зрозуміти, на що необхідно звернути найбільшу увагу під час підготовки майбутніх фахівців», – розповіла прес-центру В. С. Пацюк.

241220 3

Загалом в олімпіаді взяли участь 63 здобувачі вищої освіти спеціальностей «Туризм» і «Географія», а також викладачі, які отримали можливість виконати завдання та перевірити себе.

Згідно з результатами олімпіади, місця розподілилися таким чином:

  • І місце – Андрій Гуда (ТУР-17);
  • ІІ місце – Ірина Пікалюк (ТУР-17) і Надія Гусарченко (ТУР-19);
  • ІІІ місце – Тетяна Тютіна (ТУР-18), Єлизавета Каращук (ГОЕ-16м) і Діана Дібірова (ТУР-19).

Вітаємо переможців та бажаємо нових успіхів у фаховій підготовці!

13705
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок