img33

Із 10 по 17 лютого 2021 року в очній та дистанційній формі проходив Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Gold Art Fest» (Єгипет), у якому взяли участь представниці музично-хореографічного відділення факультету мистецтв.

img34

До фестивалю-конкурсу долучилися творчі колективи й окремі виконавці різних вікових категорій та з багатьох країн.

Головною метою конкурсу стало виявлення найбільш талановитих і яскравих виконавців, розкриття творчого потенціалу молоді та популяризація різних видів і напрямків мистецької діяльності.

img73

Фестиваль охоплював різні творчі напрямки: хореографію, вокал, оригінальний, сценічний, фольклорно-етнографічний та інструментальний жанри.

Для дистанційної участі охочим необхідно було заповнити електронну заявку та додати посилання на відеовиступ майбутнього учасника.

img74

«Цьогоріч ми взяли участь у фестивалі-конкурсі; доклавши чимало зусиль, наші вокалістки посіли призові місця. А нещодавно наша вокальна студія «DreamSound» отримала почесне звання народного аматорського колективу профспілок України. Тому ми плануємо не зупинятися на досягнутому, а розвиватися далі та підкорювати нові творчі вершини!», – розповіла прес-центру керівниця вокальної студії «DreamSound», канд. пед. наук, доц. кафедри методики музичного виховання, співу та хорового диригування Е. О. Кокарева.

img97

За результатами фестивалю-конкурсу Ірина Яблуновська отримала диплом лауреата І ступеня в номінації «Академічний вокал», а Катерина Добридник була нагороджена дипломом лауреата ІІ ступеня в номінації «Естрадний вокал». Вокалістки здобули перемогу під керівництвом Е. О. Кокаревої та з музичним супроводом концертмейстера І. В. Мукосій.

Головними критеріями оцінювання в конкурсній номінації «Вокал» були музичність, художнє трактування музичного твору, якість звучання, краса тембру й сила голосу, складність репертуару та виконавська майстерність. Виступи учасників оцінювало експертне журі за десятибальною шкалою.

img98

«Якщо чесно, мені складно говорити про враження від дистанційного конкурсу. Цьогоріч, вже будучи магістром, випускницею факультету, я з радістю продовжую співати у вокальній студії «DreamSound». Кожного разу ми відкриваємо для себе нові кордони та підкорюємо нові країни», – розповіла Катерина Добридник.

Вітаємо переможців і бажаємо нових яскравих, творчих злетів!

14622
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30