olymp vstup dto 21 2

Криворізький педагогічний прагне підтримувати молодь ще на етапі вибору закладу вищої освіти. Це здійснюється шляхом забезпечення оптимальних умов для майбутнього вступу. На факультеті дошкільної і технологічної освіти стартував перший етап олімпіади для абітурієнтів.

olymp vstup dto 21 2

Кафедра дошкільної освіти вирішила підтримати перспективну молодь, організувавши олімпіаду з дошкільної педагогіки. Запропонований конкурс має переважно творчо-винахідницький характер. Він має на меті розкриття творчого потенціалу юнаків і дівчат, сприяння педагогічній профорієнтаційній спрямованості та відповідальному вибору майбутнього фаху учнів старших класів.

olymp vstup dto 21 2

Олімпіада буде відбуватися в два етапи: дистанційний і очний. Наразі розпочався перший етап конкурсу, який передбачає виконання обов’язкових завдань – написання есе й створення медіа-контенту.

Учасник олімпіади має можливість самостійно обрати тему з переліку запропонованих: «Що таке дитинство?», «Гуманність і творчість – крила педагога!», «Формула виховання: любити, розуміти, допомагати», «Бути людиною у всьому і завжди», «Той, хто любить, мусить розділити долю того, кого любить», «Добро починається з тебе». Обсяг роботи не повинен перевищувати 5 сторінок друкованого тексту. Інше завдання має на меті доповнення педагогічного твору фото- або відео-ілюстрацією. Мотиваційне відео від студентів-першокурсників можна переглянути за посиланням.

olymp vstup dto 21 2

За результатами відбіркового туру учасників запросять на очну зустріч, яка відбудеться 17 квітня 2021 року. Стимул позмагатися в олімпіаді справді є, адже переможці матимуть змогу додати до 20 додаткових балів до загальної кількості балів при вступі на спеціальність 012 Дошкільна освіта.

Криворізький педагогічний бажає успіхів і високих результатів у творчому конкурсі!

14765
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок