eco 1

Нещодавно, 21 вересня 2021 року, на базі навчально-наукової лабораторії з екологічних та біологічних досліджень був проведений просвітницько-експериментальний захід, присвячений щорічній Всеукраїнській акції «День натураліста». Подробиці читайте в дописі прес-центру.

eco 2

Організаторами цієї події стала кафедра ботаніки та екології спільно з представниками навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області.

eco 3

Щорічна Всеукраїнська акція «День юного натураліста» проводиться задля активізації роботи з молоддю щодо формування екологічної культури, залучення до практичної природоохоронної діяльності, до різноманітних біологічних та екологічних досліджень. Головне задання акції полягає у підвищенні ефективності навчально-дослідної роботи вихованців, учнів та студентів і задоволенні потреб у професійному самовизначенні та творчій самореалізації.

eco 4

На учасників заходу чекала презентація наукового експерименту від асистентки кафедри, канд. пед. наук В. В. Перерви, яка продемонструвала специфіку будови продихового апарату рослин техногенно змінених територій, зокрема Кривого Рогу. Студенти мали змогу детально ознайомитися з результатами дослідження завдяки можливостям сучасної навчально-наукової лабораторії КДПУ.

eco 5

Така зустріч є надзвичайно інформативною для молодого покоління, оскільки вона запускає механізм розвитку дослідницького інтересу, екологічної культури й пошукової діяльності. Зі слів декана природничого факультету, канд. біол. наук, доц. Е. О. Євтушенка: «Кожна людина, незалежно від професійної приналежності, має працювати насамперед над своєю екологічною свідомістю. Справжній фахівець – це людина самодисциплінована, зокрема й у своєму ставленні до довкілля».

eco 6

Криворізький педагогічний вітає молодих натуралістів і бажає надалі розвивати емпатію до природи!

16902
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30