1

15 листопада 2021 року на музично-хореографічному відділенні факультету мистецтв відбулася урочиста посвята в студенти першокурсників. У зв’язку з карантинними обмеженнями захід відбувався в дистанційному форматі.

2

Напередодні Міжнародного дня студентів кафедра музикознавства, інструментальної та хореографічної підготовки організувала символічну посвяту першачків. Це свято засвідчило єдність поколінь, оскільки основними діючими особами події стали студенти першого й четвертого років навчання.

3

Декан факультету мистецтв, кандидат філософських наук О. І. Шрамко й старший викладач О. М. Ярошенко звернулися до всіх присутніх із теплими словами привітання. Музичні корифеї побажали студентам щасливих років навчання, натхненної творчості, любові до професії, а також підкреслили, що дистанційний формат урочистостей не стане на заваді гарному настрою.

4

Випускники бакалаврату поділилися своїми спогадами про знайомство зі студентським життям. За допомогою мультимедійного запису парубки й дівчата презентували власні враження від цього насиченого шляху. Крім цього, дорослі товариші поділилися корисними відео-лайфхаками, які мали розважально-пізнавальний характер.

5

Свято завершилося у форматі живої комунікації між здобувачами вищої освіти різних років навчання. Молодь обговорила перспективи на майбутнє, зокрема вступ до магістратури, поділилася власними думками щодо улюблених університетських курсів, розповіла про своє дозвілля. Така бесіда налаштувала майбутніх хореографів і музикантів на подальшу плідну взаємодію.

Криворізький педагогічний вітає всіх здобувачів освіти з Міжнародним днем студентів!

17466
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30