I tour 22 FIM 1

Здобувачі вищої освіти, які навчаються в Криворізькому педагогічному, кожного року беруть участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт. Перший тур проходить у ЗВО, де здобувають освіту претенденти на перемогу, а другий – у базових закладах за напрямками професійної підготовки.

I tour 22 FIM 1

На факультеті іноземних мов студентські наукові роботи зі спеціалізації 035.04 «Германські мови (англійська, німецька)» захищали на засіданні секції конкурсної комісії в присутності керівників робіт. Конкурсна комісія працювала на чолі з деканом факультету, д-ром філол. наук, доц. М. В. Варданян.

I tour 22 FIM 2

Свої роботи представили дві студентки – четвертокурсниця Аліна Лохач і третьокурсниця Анна Чирва. Вони детально розповіли про власні напрацювання й дали відповіді на запитання конкурсної комісії. Анна Чирва запропонувала до уваги присутніх роботу «”Жіночий погляд”: лінгвістичний аспект (на матеріалі фільмів Pride and Prejudice та Twilight)»; Аліна Лохач презентувала свій доробок з теми «Лексична система англомовного молодіжного сленгу».

I tour 22 FIM 3

За результатами обговорення комісія ухвалила рішення рекомендувати роботу Аліни Лохач, виконану під керівництвом канд. філол. наук, доц. кафедри англійської мови з методикою викладання Т. С. Гарлицької, для участі в ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації 035.04 «Германські мови (англійська, німецька)» у 2020/2021 навчальному році й направити роботу до Донецького національного університету імені Василя Стуса, визначеного як базовий ЗВО конкурсу.

Вітаємо нашу студентку та зичимо перемоги на престижному загальнодержавному конкурсі!

18258
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок