1

Захист курсової роботи - відповідальний етап студентського життя. Бакалавранти КДПУ гідно приймають цей виклик. Як це було в групі майбутніх соціологів на факультеті географії, туризму та історії, дізнавався прес-центр.

Четвертокурсники гр. СМК-18 представили результати власних соціологічних досліджень. Здобувачі вищої освіти обрали цікаві теми й поділилися своїми обґрунтованими висновками щодо низки актуальних проблем сучасного суспільства.

2

Студентки й студенти порушили питання трансформації змісту рекламної продукції та її впливу на громадську думку, представили дослідження з проблем функціонування ЗМІ в умовах воєнного стану, важливих аспектів розповсюдження стереотипів масової культури та наслідків їх поширення.

3

Майбутні соціологи досліджували новітні моделі комунікації в сучасному суспільстві й особливості використання українськими політиками невербальних засобів у політичній комунікації, вивчали PR-стратегії в умовах глобалізації мас-медіа й підходи до побудови ефективної взаємодії з аудиторією.

4

Курсові роботи містили й аналіз результатів соціологічного дослідження Інституту розвитку міста Кривого Рогу, проведеного за безпосередньої участі студентів-соціологів, й дослідження особливостей та впливу вітчизняного сегменту блогосфери на основі вторинного аналізу даних емпіричних соціологічних досліджень, й результати вивчення теоретико-методологічних засад запровадження електронної демократії та електронного урядування, зокрема, багатофункціональних електронних сервісів.

5

На кафедрі соціології та масових комунікацій повідомили, що в цілому здобувачі вищої освіти успішно продемонстрували набуті в процесі навчання кваліфікаційні здібності щодо соціологічних підходів до дослідження суспільних і соціальних проблем.

Бажаємо всім четвертокурсникам вдало захистити власні курсові роботи
й зробити новий крок на шляху до фахової майстерності!
19412
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок