img6

Днями на факультеті іноземних мов КДПУ відбувся профорієнтаційний захід «Перекладач – професія майбутнього». Цільовою аудиторією цього івенту стали потенційні абітурієнти та їх батьки.

img7

В умовах воєнного стану Криворізький педагогічний продовжує піклуватися про майбутнє нашої країни, надаючи молоді доступ до якісної освіти. Факультет іноземних мов провів онлайн-презентацію однієї зі спеціальностей для цьогорічних вступників.

img12

У теплій та дружній атмосфері декан ФІМ, д-р філол. наук, доц. М. В. Варданян, викладачі та студенти кафедри перекладу та слов’янської філології розповіли про перспективи й переваги навчання на перекладацькій спеціальності.

img19

Дуже цінним є те, що було дотримано баланс думок, оскільки учні мали можливість почути різні точки зору: від адміністрації – про важливість й актуальність пропонованого фаху, а від здобувачів вищої освіти – про насичене й цікаве студентське життя.

img20

«Ми вам вдячні, що ви знайшли час приєднатися до нашої зустрічі. Я переконаний, що молодь, яка вивчає мови, належить до окремої інтелектуальної когорти. Студенти нашого факультету впливають на якість життєвого простору не тільки нашого міста, а й, у світлі наших реалій, на простір європейських країн. Зараз досвідчених перекладачів дуже цінують на ринку праці, тому чекаємо саме на вас», – зазначив завідувач кафедри перекладу та слов'янської філології, канд. філол. наук, доц. М. О. Дудніков.

img23

Крім цього, було акцентовано увагу на правилах цьогорічної вступної кампанії щодо вступу на спеціальність 035 Філологія. Спеціалізація 035.041 Германські мови та літератури (Переклад включно), перша мова — англійська. За допомогою мультимедійної презентації було візуалізовано ключові аспекти, важливі дати й контактну інформацію.

img28

Якщо у вас не було можливості приєднатися до онлайн-зустрічі або ви бажаєте ознайомитися з поданою інформацією ще раз, запис профорієнтаційного заходу можна переглянути на Youtube-каналі КДПУ за покликанням.

Зробіть свій вдалий вибір майбутнього фаху разом із Криворізьким педагогічним!

19416
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок