Студенти спеціальності «Туризм» Криворізького педагогічного матимуть змогу пройти стажування на базі готелів курортів чорноморського узбережжя Болгарії.

Практичне застосування туристичних знань є однією з пріоритетних вимог до сучасного менеджера, оскільки теоретичні знання дозволяють опанувати лише основи роботи. Разом з тим вміння працювати з клієнтами, формувати туристичні маршрути, проводити екскурсії й туристичні перевезення можна здобути лише працюючи в «польових умовах».

26 березня на базі кафедри фізичної географії, краєзнавства та туризму Криворізького державного педагогічного університету була організована зустріч із представниками туристичного агентства «Oldi Travel» (м. Дніпро), яке є представником українського туризму в Болгарії й забезпечує стажування для студентів близько 20 університетів по всій країні.

Під час презентації студенти І-ІІІ курсів дізнались про можливості стажування на базі готелів курортів чорноморського узбережжя Болгарії, що дозволить їм зануритись в буденну роботу туристичного персоналу й підвищити рівень комунікації з туристичними групами. Стажування зможуть пройти всі бажаючі студенти незалежно від курсу.

«Такі зустрічі відкривають для студентів бачення того, які можливості вони мають і над чим потрібно працювати для їх реалізації. Зокрема, у цьому випадку стажування перевага надаватиметься студентам, які володіють іноземними мовами – англійською і німецькою», – коментує захід завідувач кафедри Володимир Казаков.

 

4400
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30