zalik fk 4

У Криворізькому педагогічному триває заліково-екзаменаційна сесія. На черзі – час випробувань із фізичної культури.

3 січня 2019 року студенти гр. ФК-17 (куратор – доц. кафедри фізичної культури та методики її викладання, к. б. н. В. І. Марчик) склали залік з дисципліни «Легка атлетика з методикою викладання». Залік передбачав перевірку як теоретичних знань, так і практичних умінь. Його програму було побудовано відповідно до структури шкільного уроку з легкої атлетики.

zalik fk 20

На заліку студенти продемонстрували навички спортивної ходи й бігу на короткі дистанції, виконували загальнорозвиваючі вправи в русі й на місці, спеціальні підготовчі й координаційні вправи, демонстрували силову підготовку й прийоми тренування опорно-рухового апарату. Серед завдань заліку були й вправи на частоту роботи кінцівок із силовим навантаженням.

zalik fk 26

«Напрямок рухової активності сьогодні є стратегічним для фізичного розвитку молоді, наголосила викладач кафедри фізичної культури та методики її викладання С. В. Переверзєва. – Майбутні вчителі й тренери активно відпрацьовують навички, необхідні для роботи за сучасною програмою «Школа природніх рухів» для початкових класів».

zalik fk 30

Студенти спеціальності «Фізична культура» мають великі можливості не тільки для формування загальної фізичної підготовленості, а й для всебічного професійного розвитку: деякі з них уже працюють за спеціальністю в спортивних гуртках і закладах позашкільної освіти міста. «Це вже наша друга зимова сесія, розповідає студент гр. ФК-17 Владислав Вікулов. – Хочеться побажати нашим молодшим колегам, які навчаються на І курсі, атлетичних здобутків, сили волі й наполегливості. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому!».

Вітаємо наше спортивне студентство з подоланням чергового етапу на шляху до професійної майстерності!

6596
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30