projects intel 1

11 січня 2019 року на фізико-математичному факультеті відбувся публічний захист навчальних проектів з методики навчання математики, створених за технологією "Intel. Навчання для майбутнього".

projects intel 3

Модератором події виступила к. п. н., доцент кафедри математики та методики її навчання Т. Г. Крамаренко. Студенти гр. МІ-15 створювали свої проекти за допомогою хмарних технологій – навчальні матеріали з детально опрацьованим методичним супроводом було структуровано засобами Google Drive. У процесі роботи майбутні вчителі поєднували різні види організації й зберігання необхідної інформації: було створено буклети й портфоліо, тематичні блоги й Wiki-сторінки, сайти й презентації, інформаційні ресурси з добірками навчальних матеріалів і планами вивчення тем, інтерактивні середовища з різноаспектними завданнями, іграми, квестами тощо.

projects intel 2

«Студенти готували свої проекти за матеріалами спеціального електронного  курсу для успішного проходження навчальної практики за технологією "Intel. Навчання для майбутнього", розміщеного в системі управління електронними навчальними курсами КДПУ, розповідає д. п. н., доцент кафедри математики та методики її навчання І. В. Лов’янова. - Захист проектів відбувався за участі двох опонентів – «білого» й «чорного», які підкреслювали вдалі знахідки авторів і надавали рекомендації з удосконалення навчальних продуктів».

projects intel 4

Студентські проекти містять чимало цікавих методичних ідей з оригінального подання тем шкільного курсу математики, які зроблять уроки майбутніх учителів яскравими, а знання їх учнів – міцними. Методично обґрунтовані практичні завдання, поєднані із динамічним стилем сучасних навчальних проектів, безперечно, стануть у нагоді як педагогам, так і школярам.

6636
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30