soc.pedagogy 3

13 березня 2019 року студенти психолого-педагогічного факультету спеціальності «Соціальна робота» стали учасниками зустрічі «Правова свідомість складова фахової компетентності соціального педагога».

На зустрічі студенти КДПУ отримали можливість познайомитися та особисто поспілкуватися із працівниками Центрально-Міського районного відділу філії ДУ «Центр пробації» у Дніпропетровській області, які розповіли про особливості роботи цієї служби.

soc.pedagogy 2

«Метою профорієнтаційного заходу стало активне вивчення роботи всіх сфер державних і недержавних служб та установ, презентація можливостей випускників після отримання диплому Криворізького педагогічного. Достатньо уваги було приділено й питанню волонтерської роботи та особливостям ролі соціального педагога у цій діяльності», – розповіла організатор заходу, к. пед. н., доц. кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи І. В. Размолодчикова.

soc.pedagogy 1

Студенти дізналися про актуальні питання майбутнього фаху, зокрема, з якими структурами і в яких установах, крім закладів середньої освіти, зможуть працювати майбутні соціальні педагоги.

Бажаємо майбутнім соціальним педагогам успішного вибору професійної діяльності!

7178
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок