transport systems 2

Криворізький педагогічний багатий на наукові здобутки. У період з 17 по 19 квітня 2019 року студенти факультету дошкільної і технологічної освіти вибороли ІІІ місце в командному заліку ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Транспортні системи».

На базі Харківського національного університету міського господарства імені О. М. Бекетова здобувачі вищої освіти взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Транспортні системи». За перемогу змагалися представники різних міст: Одеси, Дніпра, Черкас, Києва, Львова, Запоріжжя тощо.

transport systems 3

Олімпіада відбувалася у двох форматах: в індивідуальному й командному заліку. Перед учасниками стояло завдання – правильно розв’язати задачі. Загальна кількість питань становила 50; на виконання завдань було надано 120 хвилин. Завдання пропонувалися різного рівня складності: з вибором відповіді із кількох варіантів і такі, що передбачали розгорнуті відповіді.

transport systems 1

Роботи учасників було зашифровано, що забезпечувало абсолютну конфіденційність у процесі перевірки. Ще одним позитивним фактором об’єктивності оцінювання стала присутність представників університету під час обробки результатів. Незважаючи на таку відповідальність, студенти групи ПОТ – 18ск. КДПУ В. Кабак, О. Хлівний і Д. Заморій посіли почесне ІІІ місце в командному заліку.

«Ми проходили тестування: виконували різноманітні тести й розвязували задачі. Як на мене, завдання були не дуже складні. Якщо чесно, призове місце стало для нас приємною несподіванкою. Харків залишив після себе лише позитивні враження», – розповідає призер олімпіади Віталій Кабак.

Криворізький педагогічний вітає нашу наукову команду
й бажає нових звершень!

7785
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок