foodblogger 1

26 листопада 2019 року на факультеті дошкільної і технологічної освіти у теплій та дружній атмосфері відбулася зустріч із відомою у місті блогеркою Вікторією Бордій, яка поділилася усіма таємницями ресторанної індустрії.

foodblogger 2

Кафедра педагогіки та методики технологічної освіти активно сприяє постійному професійному розвитку студентів. Завідувач кафедри, доктор педагогічних наук, професор Л. О. Савченко стала ініціатором зустрічі з відомою food-блогеркою Вікторією resto_kr.

foodblogger 3

На зустріч із Instagram-улюбленицею прийшло чимало студентів, переважно майбутніх фахівців із готельно-ресторанного бізнесу. Така взаємодія корисна як для молоді, так і для спікера, адже надає чудову можливість для цікавого й плідного спілкування та обміну думками.

foodblogger 4

На майстер-класі відбулася відкрита розмова про найпопулярніші заклади міста. Присутні обговорили актуальні питання відповідності цінової політики якості обслуговування та сучасні тренди ресторанного бізнесу.

foodblogger 5

«Мені дуже сподобалося читати лекцію молоді, яка отримує професійну освіту в готельно-ресторанній галузі, зокрема в сфері обслуговування. На мою думку, у будь-якому закладі харчування головне - це атмосфера й провідна ідея. Я вважаю, що на таких крутих, активних, зацікавлених професією студентів чекає велике майбутнє. КДПУ – ви супер!», – ділиться враженнями пані Вікторія.

foodblogger 6

Майстер-класи такого формату дозволяють майбутнім рестораторам дізнатися про досвід фахівців галузі, надихають на нові креативні ідеї, допомагають розвинути критичне й аналітичне мислення і, найголовніше, виховати професійну доброчесність.

«Мені дуже сподобався майстер-клас від Resto_kr. Я хочу подякувати за таку пізнавальну та цікаву інформацію, а також за настанови на майбутнє. Після цієї лекції я відчуваю великий заряд натхнення», – розповідає студентка факультету дошкільної і технологічної освіти Анна Бадега.

Криворізький педагогічний бажає всім майбутнім експертам професійного росту
та вдосконалення фахової майстерності!
9415
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок