masters uml 1

Рубрику «Секрети магістрів» продовжують магістранти факультету української філології спеціальності «Середня освіта (Українська мова і література)» з додатковою спеціальністю «Середня освіта (Мова і література англійська)», або спеціалізацією «Українознавство».

На факультеті української філології Криворізького педагогічного здійснюється професійна підготовка магістрів. Головна мета викладачів нашого університету – це формування й розвиток інтелектуальної, креативної та ініціативної особистості, яка сприятиме процвітанню суспільства.

masters uml 2

«Підготовка українських філологів є необхідністю для нашого сьогодення. Зараз на магістратурі факультету навчаються студенти спеціалізації «Українознавство» та спеціальності «Мова і література (англійська)». Наступного року ми зможемо значно розширити межі магістратури. На думку наших студентів, факультет української філології – це майже родина, яка підтримає та допоможе у будь-яких ситуаціях», зазначила декан факультету української філології, к. філол. н., доцент Л. М. Семененко.

masters uml 3

Головна мотивація вступу на магістратуру для багатьох здобувачів вищої освіти – прагнення досконало володіти словом як у писемному, так і в усному мовленні, бажання стати компетентним спеціалістом у своїй професійній діяльності. Адже на філологічному факультеті навчається творча та креативна молодь, яка може критично мислити та має сформовану ціннісну парадигму.

masters uml 4

Магістр української філології Ганна Нестор поділилася своїми враженнями з прес-центром: «Магістратура – це підготовка до професійної діяльності, та для мене – це важливий чинник формування мого світогляду, як і бакалаврат. Факультет та університет взяли активну участь у розвитку мого національного самоусвідомлення та становленні мене як особистості. Я пишаюся тим, що я філолог!».

masters uml 5

На філологічному факультеті чи не найяскравіший спектр спеціальностей, з яких щороку отримують професійну підготовку сотні випускників. Викладачі кафедри української мови та кафедри української та світової літератур завжди готові надати фахову допомогу студентам філологічного. Під час навчання вони на власному прикладі демонструють блискуче володіння мистецтвом слова та дають ґрунтовну базу для майбутньої професійної діяльності здобувачів вищої освіти.

masters uml 6

«Учитель – це одна з найвідповідальніших професій, адже саме педагог посідає важливе місце у процесі формування особистості. На нашому факультеті готують фахівців, здатних до успішної діяльності в суспільстві, оскільки мова – це основна зброя людини», – поділилася своїми міркуваннями магістрантка Людмила Євангеліст.

Влучно сказав Франсуа Вольтер: «Чужу мову можна вивчити за шість років, а свою треба вчити все життя».
Тому прагнемо до збагачення свого багажу знань!
9561
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30