masters geo 1

У Криворізькому педагогічному здійснюється підготовка магістрів за широким спектром сучасних спеціальностей. Однією з найпривабливіших є географія. Про магістратуру цієї спеціальності – в сьогоднішньому дописі із серії «Секрети магістрів».

masters geo 2

Магістратура факультету географії, туризму та історії пропонує бакалаврам продовжити своє навчання, вступивши на спеціальність «Середня освіта. Географія. Магістр. Викладач/учитель географії, економіки. Організатор краєзнавчо-туристичної роботи». Потужна матеріально-технічна база географічних кафедр КДПУ дозволяє магістрантам отримати ґрунтовні знання з фундаментальних дисциплін, а також удосконалити та розширити теоретичну й практичну підготовку з психолого-педагогічних, суспільствознавчих, економічних та інших предметів. Велике значення приділяється методичному озброєнню майбутніх викладачів/учителів, які на високому рівні зможуть викладати географічні та економічні дисципліни.

masters geo 3

Магістри-географи Криворізького педагогічного мають широкі можливості працевлаштування, які не обмежуються науково-педагогічною діяльністю. У переліку можливих місць майбутньої роботи за фахом – посади керівників туристичних гуртків, організаторів туристичних клубів МОН, працівників туристичних агентств тощо.

masters geo 1

Дипломи випускника магістратури щороку отримують близько двадцяти осіб. Магістрантка другого курсу навчання спеціальності «Географія» Юлія Федорук зауважила: «Роки навчання в магістратурі – це найкращий період мого життя. Я оволоділа великим обсягом теоретичної інформації, яку я із задоволенням використовую, працюючи вчителем у школі. Хочу подякувати всім викладачам, які працюють із магістрантами. А всім бакалаврам раджу вступати до магістратури КДПУ – ви не пожалкуєте!».

Криворізький педагогічний запрошує у подорож
до нових вершин академічного успіху!
9633
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок