020621 1

Стажування й гранти, стипендії та участь у різноманітних програмах європейського рівня є важливим елементом навчання й роботи в Криворізькому педагогічному. Про нові можливості співпраці із зарубіжними партнерами повідомляють у тематичній рубриці відділу міжнародних звязків.

Триває прийом заявок для участі в чергових конкурсах на здобуття стипендій імені Фулбрайта для навчання, стажування й проведення досліджень на 2022-2023 академічний рік. Ці щорічні конкурси для українських науковців, викладачів, спеціалістів, студентів і випускників ЗВО, представників громадських організацій надають широкі можливості професійного й академічного розвитку.

020621 2

У межах Fulbright Visiting Scholar Program в університетах США, дослідницьких центрах, бібліотеках, музеях, архівах протягом 3-9 місяців проводять дослідження із гуманітарних, соціальних, точних, технічних і природничих дисциплін. Учасники програми отримують щомісячну стипендію, додаткові кошти для придбання професійної літератури, а також квиток в обидва боки; мають медичне страхування. Термін подання документів – 15 жовтня 2021 року.

020621 3

Юнакам і дівчатам до 30 років, які цікавляться політикою, прагнуть брати активну участь у суспільно-політичному житті своєї країни й добре володіють німецькою мовою, а також мають українське громадянство й диплом про вищу освіту, пропонують пройти п’ятимісячне стажування в Німецькому Бундестазі в межах програми «Internationales Parlaments-Stipendium» («Міжнародна парламентська стипендія»).

020621 4

Ця програма передбачає стажування в офісах депутатів Німецького Бундестагу в ролі помічників та одночасне навчання в одному з трьох провідних університетів Берліна (Берлінському Вільному університеті, Берлінському університеті ім. Гумбольдта або Берлінському технічному університеті). Стажування триватиме з 1 березня по 31 липня 2022 року. Молоді буде надано стипендію й відшкодовано транспортні витрати на подорож, забезпечено безкоштовне проживання та медичне страхування. На заявки майбутніх стипендіатів чекають до 31 липня 2021 року. Деталі – на сайтах Німецького Бундестагу або Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні.

Бажаємо вдало обрати власний шлях до академічного й професійного самовдосконалення!

15937
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок