1

У вересні поточного року представники Криворізького педагогічного приєдналися до колег з України та світу, які взяли участь у триденному ХІ Міжнародному конгресі з аналітичної філософії, що пройшов у Берлінському університеті ім. Гумбольдтів (Німеччина). У межах шістнадцяти секцій цієї події фахівці з різних країн обговорювали важливість філософії для громадськості.

Міжнародний конгрес з аналітичної філософії збирається раз на чотири роки. Цьогоріч до складу української делегації увійшли десятеро осіб з низки великих міст нашої держави; Криворізький педагогічний представляла, зокрема, доцент кафедри філософії, кандидат філософських наук О. П. Панафідіна, яка допомагала координувати взаємодію учасників під час академічного заходу.

2

«У конгресі взяли участь представники більше тридцяти країн, а це близько трьохсот осіб, які долучалися до спілкування за круглими столами, обговорювали виступи колег, дискутували. Йшлося й про можливості подальшої співпраці фахівців у царині філософії та логіки, які живуть і працюють у різних країнах. Я взяла участь у розмові за круглим столом щодо питань налагодження партнерства між Україною та Німеччиною», – розповіла О. П. Панафідіна.

3

Під час конгресу делегати від КДПУ приєдналися до активностей у межах тематичного колоквіуму, присвяченого повномасштабній війні рф проти України. Члени кафедри філософії нашого університету висловлюють подяку організаторам цієї великої міжнародної події та сподіваються на продовження наукового партнерства.

20270
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31