активні громад 2018

У 2017 році КДПУ долучився до ініціативи «Активні громадяни» – програми Британської Ради в Україні для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. У рамках цього співробітництва команда Криворізького педагогічного – к.філос. н., доц., завідувач кафедри філософії Н.П.Козаченко, к.філос.н., доц. кафедри філософії Мішалова О.В., к.філос.н., ст. викладач кафедри всесвітньої історії Панафідін І.О. – взяла участь у низці заходів, присвячених підвищенню громадянської активності та розвитку соціального підприємництва в нашій країні.

активні громад масовка

15 лютого 2018 року в рамках зустрічі партнерів були підведені підсумки співпраці у 2017 році та озвучені плани на 2018 рік. А вже 16 та 17 лютого 2018 року відбувся захід з умовною назвою «неКонференція активних громадян». Учасники з різних регіонів України та Молдови поділилися успішним досвідом розвитку локальних громад, соціального підприємництва, співпраці з владою.

У рамках заходу відбувся воркшоп з соціального підприємництва та була представлена глобальна методика «Пошук майбутнього», мета застосування якої – навчитися виявляти проблеми та тенденції в громаді, з тим, щоб на їх основі вибудовувати лінії розвитку громади та планувати соціальні дії.

активні громад тренінг

Значну частину «неКонференції» присвячено розробці спільних проектів з метою мережування локальних громад. На заході було представлено кілька криворізьких громад, які активно долучилися до співпраці.

Знання та уміння, отримані в ході проведених тренінгів та заходів, безперечно корисні для розбудови самосвідомості та активності локальних громад у нашому місті та і в цілому в усій Україні.

активні громад обговор

Як ми раніше повідомляли, Криворізький державний педагогічний університет з 2017 року бере участь у проекті «Сучасні медіа для молодіжних центрів» від Британської ради в України.


 

4038
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок