erasmus 1

Громада Криворізького педагогічного дедалі активніше долучається до міжнародної наукової співпраці. 27 листопада 2019 року в конференц-залі університету відбулася презентація програми Європейського Союзу Еразмус+ для науковців і здобувачів вищої освіти.

erasmus 2

У заході взяли участь науково-педагогічні працівники й аспіранти КДПУ. Проректорка з наукової роботи, д. пед. н., проф. В. А. Гаманюк наголосила: «Еразмус+ – це програма Європейського Союзу, яка підтримує академічну мобільність, пропонує та реалізує спільні проекти у сфері освіти й професійної підготовки. Можливостями цієї програми нині користуються і в Криворізькому педагогічному: наші студенти та викладачі постійно беруть участь у проектах за ключовими напрямками міжнародного наукового співробітництва».

erasmus 3

Начальник відділу міжнародних зв'язків, викладач кафедри німецької мови і літератури з методикою викладання В. О. Турський ознайомив присутніх з можливостями програми у сфері вищої освіти й підкреслив: «Наші студенти, магістранти, аспіранти та викладачі можуть взяти участь у напрямку КА1, який передбачає короткостроковий термін навчання, стажування, викладання або підвищення кваліфікації у країнах ЄС».

erasmus 4

Спікер детально зупинився на умовах участі в програмі, повідомив про можливості отримання грантів і стипендій для здобувачів вищої освіти та науковців, окреслив шляхи здійснення міжнародних обмінів і розповів про спільні магістерські програми Erasmus Mundus з отриманням диплому про вищу освіту в Європі.

erasmus 5

Можливості у сфері вищої освіти в рамках напрямку КА1: Академічна мобільність чекають на талановитих і цілеспрямованих представників університетських громад.

Бажаємо нашим науковцям і здобувачам вищої освіти плідної співпраці із зарубіжними колегами
та успішної реалізації нових академічних проектів!
9452
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31