sc math

Наукова й науково-методична робота є невідємною частиною діяльності членів університетських кафедр. Під час карантину професорсько-викладацький склад Криворізького педагогічного не обмежується здійсненням освітнього процесу в умовах дистанційного навчання: дослідження в різних галузях наукового знання тривають.

science math 1

Науково-педагогічні працівники кафедри математики та методики її навчання публікують результати своїх досліджень у фахових наукових виданнях і виданнях, що індексуються Scopus і Web of Science, регулярно беруть участь у всеукраїнських і міжнародних конференціях і семінарах. Цими днями викладачі кафедри продовжують підготовку статей для подання до авторитетних наукових видань.

science math 2

Велику увагу на кафедрі приділяють науково-методичній роботі. Крім виконання поточних завдань – добору матеріалів для забезпечення дистанційного навчання – викладачі готують до видання навчально-методичні посібники, оновлюють робочі програми та екзаменаційні білети, пишуть силабуси дисциплін, створюють конспекти лекцій та практичні завдання для дисциплін, що викладаються вперше, перевіряють звітну документацію з виробничої практики, готують тести для вступу до магістратури, надають консультації студентам і аспірантам кафедри.

science math 3

Повноцінна науково-освітня діяльність успішно продовжується в умовах тимчасового призупинення аудиторних занять. Більше про те, як кафедри Криворізького педагогічного працюють під час карантину – в наступних публікаціях прес-центру.

10797
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок