sc doshk 1

В умовах карантину викладачі Криворізького педагогічного організовують дистанційне навчання студентів і продовжують займатися науково-методичною та науковою роботою. Як це відбувається на кафедрі дошкільної освіти факультету дошкільної і технологічної освіти – в репортажі прес-центру.

Дошкільна освіта є цілісним процесом, спрямованим на забезпечення різнобічного розвитку дитини дошкільного віку відповідно до її задатків, нахилів, здібностей, індивідуальних, психічних і фізичних особливостей, культурних потреб. Майбутній фахівець із дошкільної освіти має бути озброєним арсеналом психолого-педагогічних знань, умінь і навичок, які знадобляться йому в подальшій роботі. Тому викладачі самі постійно опановують нові знання, занурюються в наукову та науково-методичну роботу.

sc doshk 2

Під час карантинних заходів – в умовах відсутності аудиторних занять – викладачі кафедри надають індивідуальні консультації для здобувачів вищої освіти в оновленій системі Moodle або за допомогою електронної пошти. Дієвим засобом організації онлайн-навчання став і додаток Google Classroom. Викладачі редагують та оновлюють програми навчальних дисциплін, складають білети до іспитів, тестові завдання.

sc doshk 3

Магістранти разом із викладачами кафедри взяли участь у онлайн-семінарах з удосконалення знань, вмінь і навичок спеціаліста з дошкільної освіти та виховання «Впевнений старт», «Шляхи модернізації дошкільної освіти» й отримали сертифікати. Студенти та викладачі беруть активну участь у всеукраїнських та міжнародних науково-практичних онлайн-конференціях.

sc doshk 1

Готуються тези для публікації у збірнику до 90-річчя КДПУ. У розпалі робота над колективною монографією викладачів кафедри «Підготовка майбутніх фахівців дошкільної освіти засобами інтерактивних та продуктивних технологій» (підсумки роботи над науковою проблемою кафедри). Викладачі керують підготовкою статей студентів кафедри та Нікопольського педагогічного коледжу до збірника «Наукові здобутки з дошкільної освіти» (інформаційний лист розміщено на сайті кафедри).

Наукова, науково-методична та організаційна робота триває. Як цей процес організовано на інших кафедрах університету – у наступних дописах прес-центру.

11248
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок