sc contest 1

З 10 по 20 квітня 2020 року триває реєстрація учасників конкурсу «Кращий молодий науковець року КДПУ». Прес-центр дізнавався подробиці та особливості проведення конкурсу в цьому році.

Другий рік поспіль Рада молодих вчених КДПУ організовує і проводить в нашому університеті конкурс на визначення найкращих молодих науковців року. Конкурс відбувається у два етапи: виявлення претендентів на звання «Кращий науковець року» на факультетах; виявлення претендентів за двома номінаціями серед переможців І етапу. Визначення переможців здійснюється відповідно до результатів наукових здобутків за попередній календарний рік і має дві номінації: «Найкращий молодий учений» серед штатних працівників університету до 35 років та «Найкращий молодий дослідник» серед аспірантів, які навчаються на денній формі.

sc contest 2

Після реєстрації учасників та перегляду їх наукових здобутків експертна комісія за допомогою програми Excel вибудовує рейтингову таблицю. Для того, щоб зареєструватися на конкурс, учасникам необхідно заповнити аплікаційну форму.

sc contest 3

Голова ради молодих учених КДПУ, канд. пед. наук, старший викладач кафедри педагогіки І. Є. Макаренко зазначила: «Минулого року реєстрація учасників проходила з 1 по 10 квітня. Цьогоріч, у зв’язку з карантином, нам довелося трохи змінити дату. Ми планували провести урочисте нагородження переможців до Дня науки, та наразі ми не маємо можливості обрати конкретну дату. Однак не варто перейматися: кожного переможця буде обов’язково нагороджено!».

Бажаємо молодим вченим і дослідникам перемоги та творчої наснаги!

11281
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок