sc hist ukr 1

Наукова й науково-методична робота є невідємним елементом діяльності професорсько-викладацького складу Криворізького педагогічного. Під час карантинних заходів викладачі кафедри історії України та правознавства факультету географії, туризму та історії не тільки успішно організовують дистанційне навчання студентів, а й продовжують здійснювати дослідження в царині історичних та педагогічних наук.

sc hist ukr 2

Науково-методична діяльність викладачів кафедри передбачає різні види й форми роботи. Основними з них є консультування щодо написання та рецензування наукових статей здобувачів вищої освіти й організація конкурсу відеороликів в рамках міського краєзнавчого фестивалю «Кривий Ріг – моє місто» серед учнівської молоді Криворіжжя та дистанційного квесту до 90-річчя КДПУ для студентів і школярів. Узгодження організаційних питань проведення наукової студентської конференції «Історія Придніпров’я ХVІІІ-ХХ ст. в біографіях та портретах» є ще одним важливим видом науково-методичної роботи викладачів кафедри історії України та правознавства під час карантину. Також триває підготовка до проведення VІ історико-краєзнавчих читань «Криворіжжя: погляд у минуле…».

Крім цього, продовжується вдосконалення змісту курсів навчальних дисциплін у системі Moodle, впроваджуються альтернативні канали дистанційного спілкування зі студентами, здійснюється онлайн-навчання на курсах підвищення кваліфікації КДПУ.

sc hist ukr 3

Наукові дослідження викладачів кафедри потребують глибокого занурення в роботу з архівними матеріалами й ретельного опрацювання джерельної бази. Це необхідно для підготовки публікацій до збірників наукових праць, тез міжнародних і всеукраїнських науково-практичних конференцій, участі в міжнародних проєктах.

Науково-методична та наукова діяльність професорсько-викладацького складу Криворізького педагогічного успішно продовжується й під час дистанційного навчання в умовах суворого карантину. Активне використання різноманітних онлайн-сервісів і віртуальне спілкування – запорука ефективної науково-дослідницької діяльності!

11330
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок