sc fiz k 1

Викладачі Криворізького педагогічного під час карантину виконують низку завдань наукової та методичної роботи. На кафедрі фізичної культури та методики її викладання активно працюють за цими напрямками діяльності, необхідними для належного забезпечення освітнього процесу.

sc fiz k 2

Науково-педагогічні працівники кафедри складають і оновлюють програми з різних навчальних дисциплін, розробляють методичні рекомендації для студентів спеціальних медичних груп, готують публікації за результатами власних наукових досліджень і продовжують працювати зі здобувачами вищої освіти, які прагнуть зробити перші самостійні кроки в науці: консультують майбутніх авторів статей у збірниках наукових праць та керують написанням магістерських робіт.

sc fiz k 1

Актуальною формою методичної роботи є діяльність членів кафедри фізичної культури та методики її викладання на популярній платформі «Всеосвіта». Ця спільнота активних освітян пропонує різноаспектні онлайн-курси не тільки для школярів і студентів, а й для фахівців, які прагнуть підвищити свою кваліфікацію. Викладачі публікують на «Всеосвіті» авторські методичні розробки, тести, матеріали з історії спорту й окремих спортивних дисциплін і отримують відповідні сертифікати, свідоцтва та грамоти.

11615
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок